Best Western, Drive-Thru ATM en Congo Golf

Standard

import_20080309t031242_thumb.jpgNa de “Shady Inn” zijn we op zeker gegaan en hebben een Best Western gepakt, dit op advies van mijn vriend Peter, die al veel vaker in Florida is geweest. En dat is uitstekend bevallen, nette kamer, goed ontbijt en dankzij een luchtbed voor Xam konden we allebei een eigen bed claimen. Twin-size is niet groot genoeg voor Maaike en Bas hebben we al gemerkt. Tevens zijn de bedden bij BW hoger, en aangezien Maaike beter is in plek verdedigen dan ik wou ik het risico tot een nachtelijke valpartij voorkomen.

import_20080309t170428_thumb.jpg Altijd al willen doen, door de ATM Drive-Thru. Helaas stond ik iets te ver van de ATM zelf, om te beginnen is dat ding een stuk groter dan wat je zou verwachten en met een leenauto neem je liever geen risico’s, dat kleinigheidje met door rood rijden en die agent daargelaten dan.

import_20080309t191302_thumb.jpgUiteindelijk besloten we om ook een keer Congo Midgetgolf te proberen, zoals op de foto’s te zien is omvat dat hier iets meer dan in Nederland. Bij ons 18 banen op elkaar gepropt van altijd exact hetzelfde soort (want hoe kan je anders beter worden), hier zit het prachtig verstopt tussen de replica jungle.

import_20080309t192038_thumb.jpgXam vond golfen ook geweldig, maar meer omdat hij een lang stomp voorwerp kreeg waarmee hij mocht zwaaien, ondanks dappere pogingen van Maaike werd het hem maar niet duidelijk dat je niet tussentijds de bal mag oppakken. Het is ook erg moeilijk om boos te zijn als hij je vrolijk je balletje komt terugbrengen.

3 thoughts on “Best Western, Drive-Thru ATM en Congo Golf

 1. Maurits

  Please tell me you’re not going all the way to Florida to play midgetgolf. Please… don’t ^_^

  Mooi baantje. Die rots op de foto lijkt me uitermate geschikt om de bal vanaf te rossen. Kom je ver denk je?

  Wanneer komen de foto’s waarin Bas in een tijgerprint reetveter, over een koord balancerend en met een dooie kip aan zijn reet bevestigd de krokodillenpoel oversteekt?

 2. bgrolleman

  Ik kan geen dooie kip vinden. 🙂

  En we zijn natuurlijk nog op zoek naar een enorm fout t-shirt, met palmbomen enzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *