Wii Fit

Standard

Goed, gisteren een dik pak bezorgt gekregen, Wii Fit. Eerst Xam op bed, en daarna die plank maar eens aansluiten op de wii. Papa en mama maar eens sporten voor de tv.

Dit was dus de 2e keer dat ik de volgende dag lichte spierpijn had van een spel op de wii, wat dat betreft doet de console volgens mij meer voor de sport dan alle MC Donalds feelgood reclames bij elkaar.

De ski spelletjes vind ik tot nu toe het leukst, en ik wacht dan ook met smart op de eerste Wii Snowboard game die met deze gadget gemaakt gaat worden. Daarnaast is het lekker dat hij elke dag je score bijhoud, dat motiveerd in iedergeval om elke dag even te sporten.

Anouk en Maurits hebben hem ook gekocht, ondanks gebrek aan Wii wat hopelijk vandaag wordt opgelost. Jammer dat je niet zoals   met brain academy je scores heen en weer kan sturen, maar goed, ik was toch al teveel tijd kwijt aan de ghost races van Mario Kart.

2 thoughts on “Wii Fit

 1. heleen

  mijn dochter vraagt om een wii snowboard?
  is die er nu al of niet, of moet ze eerst een wii fit hebben? zit daar al snowboard op?

 2. bgrolleman

  Wii-Fit heeft al een snowboard game erin zitten, deze moet je alleen wel eerst vrijspelen.

  Er is nog niks bekend van een volledig snowboard spel voor de Wii-fit, wel komt er van de zomer “Family ski” aan, wat een volwaardig ski spel is op basis van het wii-fit board.

  Ik verwacht zelf dat het niet lang duurt voor we een “balance board” snowboard game krijgen, dat lijkt me alleen maar logisch. Ik zal hem dan in iedergeval gaan halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *