Taijiquan 8-vorm

Standard

Ik heb vorig jaar de 24-vorm een tijdje gedaan, en ben er toen mee gestopt omdat ik er niet de tijd voor vrij kon maken.

Dat gebrek aan tijd is niet veranderd, maar de prioriteiten liggen nu anders, vooral omdat ik merk dat ik in een week van alleen maar achter computers zitten ik de Taijiquan sessies toch wel mis.

Nadat ik even op de site van Hans ben wezen kijken viel mijn oog op de 8-vorm, die heeft als groot voordeel dat je op dezelfde plek blijft staan, bij het oefenen van de 24-vorm was dat een grote irritatie van me, ik kwam telkens dingen in m’n woning tegen, de bank, de tafel en om nu op straat te gaan staan om 5 uur ‘s ochtends. 🙂

Hier in iedergeval een goede demonstratievideo

2 thoughts on “Taijiquan 8-vorm

  1. Raymond

    Hoi Bas,

    er is iets mis met de Ubuntu flash player.

    In bovenstaande video wordt de aap die teruggedrukt uit de video niet getoond.

    Gaat dit met Fedora beter denk je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *